Kontakt og om galleriet

Tilmelding til vores nyhedsbrev

* indicates required

Galleri Juel Verland Art - kunst for enhver

Gallerist Pia Juel Verland har siden 2008 solgt kunst fra eget galleri. Startede i 2007 som kunstformidler med udstillinger i det offentlige rum.


Galleri Juel Verland Art holder til huse i en nyligt indkøbt bygning på et af Holbæks meste befærdede hovedstrøg. Der er 3 udstillings rum til rådighed, hvoraf de to anvendes til separatudstillinger og det tredje til galleriets faste kunstnere.


Fra kælderbutikken drives der en mindre kunsthandel, samt opbevaring af forskellige værker. Så der altid vil være noget for enhver smag og enhver pengepung.


Galleriet udstiller dansk og international samtidskunst og har de senere år haft specialiceret sig i fransk billedkunst, hvoraf en af kunstnerne er fast tilknyttet galleriet.

Vi tilbyder udstillinger til kunstforeninger og virksomheder og står også gerne for et arrangement i galleriet.


Galleriet har i stigende grad søgning fra klubber og loger af forskellig art, som ønsker at holde  møder med bespisning og foredrag om gallerivirksomhed. Her tilbyder vi at stå for arrangementet med fuld forplejning i samråd med den enkelte klub/forening i forhold til økonomi og emne.


Man er også altid velkommen som privat gruppe til at booke et besøg uden for åbningstid.


Vi afholder mellem 3 og 6 ferniseringer årligt og 4 til 6 andre galleri relaterede arrangementer. Et evigt tilbagevendende arrangement er den franske eftermiddag, hvor vi byder på franske specialiteter og god fransk vin, mens de sidste nye franske værker præsenteres.


Galleriet stod for en stor udstilling - “ Musik i kunsten “ i 2012 - hvor en gruppe kendte danske multi-kunstnere havde slået sig sammen om en fælles udstilling, udstillingen kom dengang fra Munkeruphus kunstcenter.


Som gallerist bestræber jeg mig på at vejlede og hjælpe kunden til at købe et kunstværk de med sikkerhed bliver glade for. Hos os køber man ikke kun et kunstværk, men også historien om kunstneren og værket, samt relationen til kunstneren.


Køb af kunst er en tillidssag og jeg besøger gerne kunden og hjælper med tilretning af de kunstværker, som i forvejen hænger i hjemmet, så der dannes et harmonisk helhedsudtryk.

Med venlig hilsen

Pia Juel Verland

Gallerist

Kontaktoplysninger:

Galleriet ligger på Smedelundsgade i centrum af Holbæk - tæt på havnemiljøet og Holbæks hyggelige og aktive hovedstrøg (Algade) med mange specialbutikker, et rigt cafémiljø og gourmet-restauranter i topklasse.

Galleri - Juel Verland Art

Smedelundsgade 31A

4300 Holbæk

Åbningstider i Holbæk                   

mandag lukket

tirsdag   lukket

onsdag  lukket

torsdag  kl. 12-16.00

fredag    kl. 12-17.00

lørdag    kl. 12-16.00

søndag  lukket


Specielle åbningstider og ferier annonceres øverst på forsiden og på google - god ide at tjekke, så I ikke får kørt forgæves.

Pia Juel Verland                   Bo Juel Verland

Gallerieejer                           Økonomi og IT

+45  40 63 27 85                  +45  20 67 02 02

pia(a)verland.dk               bo(a)verland.dk

Sparekassen Kronjylland  -  reg. nr. 6682  -  kto. nr. 10993598