Faste kunstnere

Galleriet har følgende fast tilknyttede kunstnere:

Claudie Poinsard, billedkunstner

Claudie Poinsard er en fransk billedkunster med rødder i Cameroun.

Claudie maler livets historie, som i hendes eget tilfælde har været barsk. Fra 3 års alderen og til hendes 10 år voksede hun op på en katolsk klosterskole.

Adskillelsen fra sin mor og nyfødte søster ses ofte afspejlet i hendes billeder, som samtidig også rummer både håb og glæde.


Claudies billeder skildrer et stykke af en historie, men resten er op til beskuren. Hendes kunst er populær hos begge køn, da den har et tilpas maskulint udtryk ofte i variede jordfarver.

Claudie Poinsard har været tilknyttet galleriet fast i de sidste 3 år og er blevet fantastisk modtaget af galleriets kunder, så hun må klart betegnes som en kæmpe succes. Hendes oliebilleder ligger i prislejet fra 1.200 kr og op til mange tusind kroner. Der er derfor noget for enhver smag og pengepung.

Susan Otvig Busch, billedkunstner

Susan maler nogle af Danmarks største akvareller inspireret af vintage billeder og postkort. Portrætter der sommetider er foruroligende, sommetider formildende, men næsten altid insisterende og ofte prydet med en baggrund, som bringer ens tanker hen på Art Nouveau.

Susan er oprindeligt uddannet Cand.mag i Litteratur og Informationsvidenskab (1980-1987). Susan deltog i årskurser i maleri på Aarhus Kunstakademi (2009-2011) og har siden 2009 haft kunsten som hovedbeskæftigelse.

Kunstformen er maleri (olie-, akryl-, akvarel), hvortil der benyttes olie, akvarel, kridtmaling, akryl, tusch.

Inspirationen til mine akvareller kommer fra gamle folkeslag, der er ved at forsvinde – deres kulturer, ritualer, ceremonier og traditioner, deres håndlavede antikke tæpper, ornamenterede klædedragter, hovedprydninger. Ofte bruger jeg sort-hvide vintage postkort som udgangspunkt for mine portrætter/historier.

Som kunstner er jeg nysgerrig, rastløs og udisciplineret, altid på vej nye steder hen. Jeg får ustandselig nye, løsrevne ideer, som skal prøves af – nye materialer, teknikker, motiver. Ofte står de i vejen for hinanden, ideerne og de tekniske udfordringer, - jeg falder tit og slår knæene fordi de er for store, men jeg er stor tilhænger af mottoet ”Never, ever ever give up!”, så jeg klør på! I øjeblikket har jeg fundet et ståsted med mine portræt-akvareller fra forskellige kulturer. Dem holder jeg fast i mens jeg eksperimenterer videre.

Susan Otvig Busch blev tilknyttet galleriet som fast kunster efter en succesrig udstilling i november 2017, hvor publikum virkelig tog hende til deres hjerter.


Nina Cederberg, keramiker

Så længe jeg kan huske tilbage har jeg ”set” med hænderne. Tekstur, form og struktur har altid fascineret mig. At forme leret er en gave og en leg. Hvert eneste møde med leret er samtidig en dans med modsætninger; ideens lethed mod lerets tyngde, det kunstlede mod det enkle, naturens vildskab mod det menneskeskabte stramme.


Jeg har mine ideer og planer – men leret har sin tid og langsomhed – der må forhandles igen og igen…..
Dansen sætter sine aftryk og afspejler sig i hver eneste arbejde, der går gennem mine hænder.


Med udgangspunkt i naturens elementer ler, ild og vand udforsker og udfordrer jeg rakuens vildskab. Raku er en japansk brændingsteknik, hvor emnerne 1000 grader varme tages op af ovnen, og efterbrænder i savsmuld.

Jeg er autodidakt, men ikke selvlært.
På min keramiske rejse får jeg hjælp og inspiration af vidunderlige, dygtige keramikere. I formen søges en monumental stramhed, dekorationen oftest enkel, ikonisk. Glasurerne spejler landskabet omkring værkstedet; himmel, hav & marehalm. Der arbejdes i unika, hvor emnerne modelleres og bankes op. Hver eneste krukke får liv og væsen – Ler & Sjæl.