2015 udstillinger

Tags:

Gunleif Grube

Yoshio Nakajima

Jens Evensen Bergstedt 

Rama King Nash

Anna Vesterlyng

Lis Zwick

Troels Trier

Nanna Rebekka Frigg

Sussi Trampedach

Chrestina Jørgensen

Lars Ahlstrand

Jørgen Pedersen

Janusz Tyrpak

Inanna Pandia

Franz Beckerlee

Erik Clausen

Leif Sylvester

Lars Trier

Flemming Quist Møller

Thomas Agergaard

Sarah Wung Sung

Poul Janus Ipsen

Lotte Horne

Finn Storgaard

Gitte Peters

Muggi Peters

Torben Gammelgaard

Nina Hess

Inge Hørup

Mix-Madsen

Martin Bruggisser

Find Mølgaard Andersen

Olling Glass

Christoffer Olling Back

Daniel Brophy

Claus Miller

Vibeke Jensen

Frodo Mikkelsen

Pernille Clausen

Kristian Olsen aaju

Jens Kantsø

Jane Kantsø

Claudie Poinsard

Kaare Norge

Alba S. Enström

Claus Ib Olsen

Susanne Kirså

Louise Hävre

 

 

Holbæk Galleri Sjælland Galleri

Cobra kunst Cobra art Kunst Contemporary Art

Gallerier Sjælland

Art Holbæk Holbæk Art

Art Holbaek Holbaek Art

Vibeke Jensen beskriver selv sin kunstneriske udvikling:

"Jeg har altid været optaget af farver og malet siden jeg var barn. De første mange år malede jeg abstrakt, men på et tidspunkt følte jeg ikke, at jeg kunne udtrykke de ting, jeg gerne ville, udelukkende med det abstrakte udtryk.

På det tidspunkt gik jeg på Kunstskolen Spektrum og blev der opfordret til at finde ud af, hvad jeg interesserede mig allermest for i mit liv. Det var tydelig for mig, at det er mennesker, der interesserede mig - hvordan mennesker lever deres liv. Det førte til at jeg udviklede mit nuværende billedsprog.

De senere år er det især sindsstemninger, der har interesseret mig. Hvordan udtrykker man forskellige sindsstemninger, hvilke sindsstemninger kommer af hvad.

Jeg prikker mine malerier op med mange forskellige prikker, for at gøre dem mere sanselige. Det er ofte kvinder jeg maler, kvinder der stopper op og vender blikket indad. Kvinderne sætter jeg ind i abstrakte rum, for derved at illustrere sindsstemningen."

Ole Aagaard beskriver sin kunst:

"Under konceptet "Faces" har jeg lavet en serie billeder, hvor jeg ønsker at udtrykke min store glæde for musikken og nogle af de store mestre.

Jeg arbejder meget med farverne, som skal give portrætterne form og dybde, og samtidig vise min glæde og oplevelse ved musikken videre til beskueren. Gennem beskæring og motivvalg prøver jeg også at skabe stor opmærksomhed, så billederne ikke så nemt bliver oversete."

2. maj 2015 kl. 14.00-17.00 fernisering med

Kaare Norge

Han er mest kendt for sit virtuose guitarspil, men i en årrække har Kaare Norge brugt maleriet til at udtrykke de samme følelser, som han gør på guitaren.

Citat Jyllandsposten

Den danske guitarist Kaare Norge behøver ikke nogen præsentation som musiker, men hvad mange ikke ved endnu, er at Kaare Norge også er billedkunstner.

 

Kaare Norge har udtrykt sig i billedarbejder siden han var dreng, hvor han startede med blyant og akvarel tegninger. Af faderen, som var arkitekt og billedkunstner, lærte han de grundlæggende teknikker ved akvarel og tuds/olie maling. I mange år var disse udfoldelser kun en hobby i forhold til musikken for Kaare, men i 2004 begyndte han at udstille sine værker offentligt.

Kaare Norge benytter for det meste spartel, men også pensel bliver anvendt. Naturen er det foretrukne motiv i hans ofte meget abstrakte og farverige billeder. Kaare Norge udtaler selv: "Farverne er en slags musik i mine malerier". Det er især de store vidder, der virker inspirerende på ham, hvor naturoplevelser har brændt sig fast på nethinden fra sine mange ind og udenlands rejser som koncerterende musiker. Han gengiver sine oplevelser i et abstrakt, men dog let figurativt billedsprog, der er fyldt med genkendelige fragmenter fra landskaber. Han maler både på lærred og træ, hvor han med sin meget personlige stil lader musik blive farver og farver blive musik.

11. april 2015 kl. 14.00-17.00 fernisering med

Daniel Brophy og Christoffer Olling Back

Daniel Brophy:

 

The art I make comes from my experiences in day-to-day life. Images come to me from literature/movies, train windows, fragmented memories reeling. I grew up a Baptist, the 7th child of 8 siblings, and went to church every Sunday where we learned about demons and locusts in the Apocalypse of John. The horrors I saw inside the King James bible made me want to draw and paint, as a way to repel or be free from the old book, to create my own world or life. It goes back to the caves for me, making lines in the dark.

 

Link to CV

Christoffer Olling Back - Olling Glass

 

 

27. marts 2015 kl. 17.00-20.00 fernisering i samarbejde med Andersen Hotel -

J. Frank.

Nyd lyserøde bobler, mens andre sanser mættes med indtryk fra Jonas Frank udstillingen hos Andersen Hotel.

J.Frank / Jonas Frank Hansen, født 1981

Jeg henter min inspiration i naturen, fra andre kunstnere og livet generelt. Desuden bliver jeg også inspireret af de mange teknikker, man kan bruge til at skabe et maleri. Derfor er min stil konstant i udvikling og ændrer sig hele tiden.

Malerierne er abstrakte, ofte med få og enkelte figurer og elementer. Jeg bruger akryl, grafitti og olie. Jeg kører en eksperimenterende stil.

Udover malerier arbejder jeg med møbelkunst. At vække gamle møbler til live med et nyt look - dvs. at gøre møblet til et kunstværk i sig selv.

15. marts til 10. april 2015 udstilling med

Vibeke Jensen og Ole Aagaard.

Det er med ekstra stor glæde at galleriet åbner dørene til en udstilling af Vibeke Jensens malerier.

Galleriet åbnede i 2008, hvor Vibeke Jensen havde åbningsudstillingen sammen med Anna Vesterlyng.

Nu næsten 6 år senere er det en transformeret kunstner, som har gennemgået en poetisk udvikling og udviklet nye metoder og udtryksformer.

 

Nordvestnyt skriver:

"Sanselig og poetisk kunst i Juel Verland Art.

Man kan næsten gå igennem Vibeke Jensens billeder. Så fine og gennemsigtige er de med deres transparente farver og samtidig poetiske lethed."

FACES

Ole Aagaard

6. juni 2015 kl. 14.00-17.00 fernisering med

Claudie Poinsard

Sommerferie - ja, og dog - den energiske galerist tager selvfølgelig kunst med til Marstal på ærø og udstiller i sit sommergalleri på Toldbodgade 31.