Forside

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage

 

 

 

 

 

 

16. april 2011 kl. 14-17.00 fernisering med Yoshio Nakajima.  EVENT ca. kl. 14.30 - Yoshio laver et energifyldt 70 års show med powerpainting - titel på showet er "Tak til Asger Jorn" - genoplev suset fra de store og uforglemmelige Cobra-tider. 

Mødet med Asger Jorn blev for den unge Yoshio et vendepunkt i karrieren og Asger Jorn's fascination af den unge Yoshios værker satte international fokus på "Solens søn" fra Japan.

I dag hænger Yoshio Nakajima på 35 kunstmuseer over hele verden - læs også om Yoshio her.

 

Det bliver for Holbækkerne et gensyn med en succes - i 2009 udstillede Yoshio i galleriet og faldt så meget for byen og galleristen :) - at han ønskede at vende tilbage i 2011, hvor han turnerer hele verden rundt i anledningen af sin 70 års fødselsdag.

Det er selvfølgelig et stort skulderklap til Pia, at få sådan en tilkendegivelse fra en så berømt kunstner og Pia glæder sig til at dele dagen med så mange som muligt af kunstinteresserede fra nær og fjern.

Jordskælvet og tsunamien i Japan ramte ikke direkte Yoshios egn, men I medfølelse og som støtte har Yoshio besluttet at donere en del af indtægten til en katastrofe fond for ofrene i Japan.

 

 

Tilbage

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use